Vse kategorije

Novice

Tukaj ste : Domov> Novice

Aohuan PVC priključek Pokrov (zunanji zaščitni material mehanske izolacijske cevi) Uporaba v računalniški sobi podatkovnega centra Hangzhou Alibaba Qiandao Lake

Čas: 2023-05-20 Ogledi: 71

Pregled projekta:

Podatkovni center Alibaba Qiandao Lake, jezero Qiandao, se nahaja v okrožju Chun'an v mestu Hangzhou v provinci Zhejiang. Podatkovni center bo uporabljen za izpolnjevanje aplikacijskih zahtev Alibaba Group za računalništvo v oblaku in strank za velike podatke. Raven zasnove in gradnje podatkovnega centra Qiandao Lake je blizu ravni Tir4, ki je najvišji mednarodno priznani standard. Trenutno je največji podatkovni center z eno zgradbo v provinci Zhejiang in je tudi vodilna nova generacija zelenih podatkovnih centrov na Kitajskem. Glavno stavbo projekta sestavljata stavba podatkovnega centra in pomožna stavba je sestavljena iz dveh delov. Računalniška soba IDC, ki lahko zadovolji potrebe mobilnih in drugih vrhunskih strank. Namen projekta je dokončati izgradnjo komunikacijske tehnologije, omrežja, napajanja, klimatizacije, dekoracije, protipožarne zaščite, električnih, prenosnih in optičnih kabelskih sistemov, ki jih potrebuje približno 2,000 standardnih omaric IDC za izpolnjevanje poslovnih potreb uporabnikov Alibabe.

Stavba podatkovnega centra je v glavnem opremljena z računalniškimi sobami IDC in podpornimi prostori za transformacijo in distribucijo električne energije, prostori za protipožarno zaščito, prostori za upravljanje pisarn itd. Pomožna stavba je v glavnem postavljena za zagotavljanje neprekinjenega delovanja podatkovnega centra za zasilne dizel generatorske enote. in prostori za opremo enote za ohlajeno vodo. Gradbena situacija: Stavba podatkovnega centra je dolga 110 metrov, globoka 48 metrov in nima kleti. Prvo nadstropje stavbe podatkovnega centra je visoko 8 metrov, drugo nadstropje pa približno 4.7 metra. Postaja za hlajeno vodo v pomožnem objektu je dolga 65.5 m, globoka 16.2 m, v prvem nadstropju visoka 7 m, v drugem pa 6 m. Dizel strojnica v pomožnem objektu je dolga 35.5 m, globoka 16.2 m, v prvem nadstropju visoka 7 m, v drugem pa 6 m.

o

Lastnik zahteva:

Zgradbe podatkovnih centrov imajo zelo stroge zahteve glede prezračevanja, varstva okolja, estetike in požarne zaščite. Lastnik uporablja zunanjo izolacijo za centralno klimo v delovnem prostoru. Da bi zmanjšali porabo energije klimatskega sistema v odprtem delovnem območju z velikimi površinami, mora uporabiti toplotno izolacijo in zunanje zaščitne materiale za izolacijo cevi (kot so PVC priključek, obloga iz PVC kolena, PVC plašč, PVC izolacijska obloga , mehanske izolacijske obloge); drugič, standardne izdelke z visoko požarno odpornostjo in dolgo življenjsko dobo je treba uporabiti v postaji za ohlajeno vodo pomožne stavbe; Aohuan PVC pokrovni materiali različnih barv se uporabljajo za razlikovanje različnih cevi, kar je priročno za poznejše preglede in vzdrževanje.

Kako rešiti:

1. Visoka varnost in požarna učinkovitost: kot ena redkih centraliziranih nadzornih podatkovnih platform v Šanghaju. Lastnik pripisuje velik pomen kakovosti inženiringa in varnosti. Pri izbiri materialov za izolacijo cevovodov in zunanjo zaščito lastnik zahteva, da morajo izpolnjevati zahteve nacionalne "Klasifikacije učinkovitosti zgorevanja gradbenih materialov" GB8624-2012. Aohuanov PVC fiting Cover material ne izpolnjuje le zahtev lastnika s svojo zmogljivostjo zgorevanja na ravni B1, ampak tudi presega zahteve lastnika v smislu odsotnosti staljenih kapljic, majhne proizvodnje dima in nizke toksičnosti dima pri dodatnih klasifikacijskih testih. Hkrati pa ZDAslikaCertificiranje, ZDAslikaCertifikat Green Guard itd. Zagotavlja boljše jamstvo za varnost projekta in je dobro sprejet med lastniki.

2、Hitra namestitev in lep videz: Aohuan PVC fiting Cover (material za zunanjo zaščito izolacije cevovoda) je montažni material s 14 različnimi barvami. Topla voda, oskrba z vodo, zbiranje vode in drugi cevovodi uporabljajo zunanje zaščitne materiale Shell Treasure različnih barv, enostavne za namestitev, hitre in lepe. Lastnik in inštalatersko podjetje sta zelo visoko ocenila in v celoti potrdila izdelke Aohuan.

slika

slika

slika