Vse kategorije

Novice

Tukaj ste : Domov> Novice

Kitajska hladilna razstava 2021 vas bo popeljala neposredno na stran AOHUAN

Čas: 2023-05-20 Ogledi: 81

Čas objave: 2023-04-10 Ogledi: 1172 krat

22. oktobra so v Hangzhouju slavnostno odprli 32. kitajsko hladilno razstavo. Aohuan New Material Technology Co., Ltd. prinaša Aohuan PVC materiale za pokrivne pokrove (mehanski žlebljeni pokrovi za priključke, prirobnice, ventili in drugo, 90°s 45°s KOLENO, PVC Tee, END CAP, PVC plašč, PVC zvitek, PVC Cut) , itd. Serija izdelkov se je pojavila na stojnici 1D-L06 Hangzhou New International Expo Center.

图片 1

Priti na sceno

Stojnica Aohuan se nahaja severovzhodno od dvorane B2 novega mednarodnega razstavnega centra Hangzhou. Večinoma je v modro-belih tonih, modno in preprosto ter edinstveno, ki pritegne številne obiskovalce, da se ustavijo in opazujejo. Mednarodni prijatelji v industriji so pokazali veliko zanimanje za izdelke serije Aohuan PVC fitting Cover. Osebje Aohuana podpira strokovnost in z navdušenjem rešuje dvome nasprotni strani.

Tema te razstave je "Osredotočite se na globalno hlajenje in ogrevanje, zavežite se sistemskim inovacijam". Kot pionir zelenega razvoja podjetje Aohuan New Material Technology Co., Ltd. vodijo tehnološke inovacije in storitve profesionalnih izdelkov kot nosilec, ki aktivno spodbuja razvoj industrij na zgornjem in spodnjem delu verige v smeri zelene, nizkoogljične energije. varčevanje in varstvo okolja. Med razstavo so bili eden za drugim razkriti Yingshengovi vodilni izdelki in visokokakovostni novi izdelki, ki prikazujejo slog toplotne izolacije.

图片 2

Zunanji zaščitni material za mehansko izolacijo

Kot vrhunski ponudnik storitev izolacijskih sistemov Aohuan New Material Technology Co., Ltd. že dolgo zagotavlja visokokakovosten PVC pokrov za hladilno industrijo HVAC. Na tej razstavi so na odru vsi materiali Aohuan PVC Fitting Cover. S svojo bogato in raznoliko matrico izdelkov in širokim področjem uporabe je postal vrhunec celotne razstave, ki v celoti dokazuje celovito moč blagovne znamke in sposobnost izdelave visokokakovostnega blaga.

图片 3

Standardni pokrovi za pritrditev

Montažno je izdelan v enem kosu glede na obliko cevnih nastavkov, kar je priročno za vgradnjo in ne zahteva izdelave na mestu.

Izdelki so razdeljeni na: koleno za oblikovanje kratkega radija 90°, koleno za oblikovanje kratkega radija 45°, čep, pokrov cevi, koleno dolgega radija 90° itd.

Prirobnice, ventili in drugo

Reduktorji in prirobnice pokrova PVC priključka Oring z 90-imi, 45-imi in T-priključki so zelo pogosti priključki, ki se uporabljajo, kjer so potrebne prirobnice ali reduktorji. Vedno so dvodelni dodatki. Takšni deli vključujejo reduktorje s koncentričnim stožcem (CCR) za linearne redukcije in končne pokrove reduktorjev, ki so na voljo za redukcije cevi s prirobnico, kot tudi mehanske redukcije z utori.

Mehanski žlebljeni pokrovi priključkov

Ta kategorija vključuje obseg "V", "G" in "Low Profile" pokrovov Victaulic & Gruvlok. Serija "V" je opremljena z inovativnim koncem reduktorja, ki ga je mogoče prilagoditi na delovišču, s čimer prihranite čas in denar. Serija "G" ima zožene konce reduktorjev za enostavno namestitev v tesnih prostorih. Naša nizkoprofilna serija ponuja naprednejše dizajne, ki ustrezajo najmanjšim prostorom in konfiguracijam. V tej kategoriji je tudi "AGS" Advanced Groove System z novim sistemom dveh vijakov. Za večino standardnih mehansko žlebljenih cevi so na voljo različni pokrovi. Ob istem času, če obstaja potreba po prilagoditvi, lahko kadar koli pošljete vzorce na Aohuan. Dokler obstajajo vzorci, jih lahko prilagodimo

Celotna paleta izdelkov

Celotna paleta izdelkov Aohuan PVC Fitting Cover pokriva HVAC, veliko industrijo, ograjene prostore, ladje, lokomotive, novo energijo in druga storitvena področja ter je pritegnila posebno pozornost domačih in tujih HVAC in hladilnih podjetij ter medijske industrije. Na dan odprtja je veliko zainteresiranih strank prišlo na stojnico, da bi poklepetali z osebjem Aohuana, in vzdušje je bilo zelo toplo.

Obdobje varčevanja z energijo in zmanjševanja ogljika se bliža. V prihodnosti bo Aohuan New Material Technology Co., Ltd. še naprej povečeval naložbe v znanstvene raziskave in inovacije, raziskoval potrebe poslovnih strank in zagotavljal izdelke za pokrove iz PVC, ki so bolj v skladu s potrebami svetovnega trga, in prispevati k cilju prispevka k doseganju globalne ogljične nevtralnosti. Hvala partnerjem, ki so bili pozorni in podpirajo Aohuan

图片 4