Vse kategorije

Novice

Tukaj ste : Domov> Novice

Vlagoodporna konstrukcija kompozitne PVC lupine v toplotnoizolacijskem cevovodu

Čas: 2023-05-20 Ogledi: 77

Ko se Aohuan PVC Fitting pokrov uporablja za toplotnoizolacijske cevovode, pozornost je treba nameniti namestitvi vlagoodporne plasti na toplotnoizolacijski cevovod in izdelava vlagoodpornega sloja je treba položiti na zunanjo površino čiste, suhe in ravne toplotne izolacije plast.

Izbira materiala, plasti in debelina sloja, odpornega proti vlagi, mora biti izpolnjujejo zahteve glede oblikovanja. Lahko se uporabi fenolni FRP iz paste ali a lahko nanesete ognjevarno lepilno plast naftnega asfalta. Na prostem gradnja, se ne sme izvajati v dežju, snegu ali poletni izpostavljenosti in med zimsko gradnjo in okoljem je treba izvesti ukrepe proti zmrzovanju temperaturne in konstrukcijske zahteve morajo ustrezati dejanskim dokumente ali specifikacije izdelka. Po namestitvi izolacijskega sloja, najprej odstranite površinski prah in umazanijo ter nekatere štrleče dele in uporabite fenolni kit za popravilo in blokiranje lokalnih vdolbin in velikih spojev.

Če gre za območje z veliko dežja ali visoko vlažnostjo, je priporočljivo, da ovijte zunanjo površino izolacijskega sloja s plastično folijo manj kot Najprej 0.02 mm. PVC izolacijska obloga, izolacija cevi, mehanska izolacija, PVC Komolec, PVC majica, PVC jakna

slika

slika