Vse kategorije

O nas

Tukaj ste : Domov> O nas

Shandong AOHUAN New Material Technology Co., Ltd.

Shandong Aohuan New Material Technology Co., Ltd. je novo podjetje, namenjeno tehnologiji in novim materialom, ki je bilo namenjeno raziskavam in razvoju materialov za varčevanje z energijo, zaščito okolja in toplotne izolacije ter zunanji zaščitni sistem, tehnične storitve, tehnično svetovanje, proizvodnja izdelkov in uporaba integriranih storitev.

Podjetje je vzpostavilo dolgoročno tehnično sodelovanje s številnimi znanstvenimi raziskovalnimi inštituti na Kitajskem in vzpostavilo dobre odnose sodelovanja s številnimi velikimi inženirskimi podjetji. Postalo je dobavitelj materiala za številna kemična, energetska, farmacevtska in prehrambena podjetja.

Strokovna ekipa za raziskave in razvoj, močna tehnična moč, prvovrstni sistem za upravljanje strank, napreden sistem strojne in programske opreme za obdelavo, odlična procesna umetnost, visokokakovostne surovine, prilagodljivi in ​​hitri logistični kanali, popoln sistem predprodaje in poprodajnih storitev je prispeval do ustvarjanja Aohuan kompozitnega PVC zaščitnega materiala za toplotno izolacijo in zunanjo zaščito z dobro kakovostjo in razpoložljivostjo celotnega obsega vrst.

Podjetje ima zbirko bogatih izkušenj in veliko število uspešnih primerov na različnih trgih. To mu omogoča nenehno izpopolnjevanje z inovacijami za zagotavljanje prilagojenih rešitev toplotne izolacije in zunanje zaščite na podlagi potreb in predlogov strank ter izvaja tehnično preoblikovanje toplotne izolacije in zunanje zaščite glede na razmere na lokaciji.

Podjetje jemlje ugled kot svoje življenje, učinkovitost kot temelj, storitev kot svojo dolžnost in zvestobo, da služi vsaki stranki Aohuan.


NAŠI FACTORY

bt
bt

oprema

bt
bt
bt
bt
bt
bt