Vse kategorije

R & D

Tukaj ste : Domov> O nas > R & D

R & D

Podjetje Shandong Aohuan New Materials Technology Co., Ltd. je osredotočeno na raziskave in razvoj, proizvodnjo, prodajo in storitve PVC toplotne izolacije in zunanjega zaščitnega sistema, najvplivnejši proizvajalec v kitajski industriji toplotne izolacije in zunanje zaščite ter najbolj profesionalen proizvajalec PVC izolacije. zunanji zaščitni material tudi na Kitajskem.

Aohuan New Materials Technology Co., Ltd. se drži koncepta poslovnega razvoja "Poklic ustvarja kakovost, storitve pa ustvarjajo prihodnost". Podjetje je vzpostavilo dobre odnose sodelovanja z velikim številom velikih kitajskih inženirskih podjetij in podpisalo dolgoročne dobavne pogodbe s številnimi svetovno znanimi podjetji, vključno z Alibaba, HUAWEI Technology, Wanda Square in Mitsubishi Heavy Industries. Poleg tega so izdelki podjetja prejeli certifikat ISO9001 in ISO1400.

Aohuanovi izdelki so se do zdaj razširili skoraj v vse kotičke Kitajske. Kot odgovor na politiko centralne vlade "En pas in ena pot" za spodbujanje gospodarske globalizacije se je Aohuan New Materials Technology Co., Ltd. odločil raziskati svetovni trg, saj verjame v svoje kakovostne izdelke, vrhunske storitev in koncept vztrajnega razvoja.

V prihodnosti bo Aohuan New Materials Technology Co., Ltd. globlje zakoreninila na kitajskem trgu, medtem ko bo širila trg toplotne izolacije in zunanje zaščite po vsem svetu. Podjetje se zavzema za to, da postane eden najboljših, najbolj profesionalnih in k strankam najbolj usmerjenih proizvajalcev na svetu.